fbpx
Back to Top

DEVOLUCIONS

Política de devolucions i canvis

Té vostè dret a desistir del present contracte en un termini de 14 dies naturals sense necessitat de justificació.

El termini de desistiment expira als 14 dies naturals del dia que vostè o un tercer per vostè indicat, diferent del transportista, va adquirir la possessió material dels béns.

Per exercir el dret de desistiment, heu de notificar a Xavier Gironès Expósito (Adreça: c. Ponent, 9 17150 Sant Gregori, GIRONA) per telèfon +34 616305471 o correu electrònic info@giland.com, la seva decisió de desistir del contracte a través d’una declaració inequívoca (per exemple, una carta enviada per correu postal o correu electrònic).

Per complir el termini de desistiment, només cal que la comunicació relativa a l’exercici de la seva banda d’aquest dret sigui tramesa abans que venci el termini corresponent via correu electrònic o omplint el formulari que trobaràs CLICANT AQUÍ.

Conseqüències del desistiment

En cas de desistiment per part seva, li retornarem tots els pagaments rebuts de vostè, incloses les despeses de lliurament (amb l’excepció de les despeses addicionals resultants de l’elecció per la seva part d’una modalitat de lliurament diferent de la modalitat menys costosa de lliurament ordinària que oferim) sense cap demora indeguda i, en tot cas, com a molt tard 14 dies naturals a partir de la data en què se’ns informa de la seva decisió de desistir del present contracte. Procedirem a efectuar el reemborsament utilitzant el mateix mitjà de pagament emprat per vostè per a la transacció inicial, llevat que hi hagi disposat expressament el contrari; en tot cas, no incorrerà en cap despesa com a conseqüència del reemborsament. Podrem retenir el reemborsament fins haver rebut els béns, o fins que vostè hagi presentat una prova de la devolució dels mateixos, segons quina condició es compleixi primer.

Haurà vostè de tornar-nos o lliurar directament els béns sense cap demora indeguda i, en qualsevol cas, com a molt tard en el termini de 14 dies naturals a partir de la data en què ens comuniqui la seva decisió de desistiment del contracte. Es considera complert el termini si efectua la devolució dels béns abans que hagi conclòs el termini. Haurà vostè d’assumir el cost directe de la devolució dels béns.

Només serà vostè responsable de la disminució de valor dels béns resultant d’una manipulació diferent de la necessària per a establir la naturalesa, les característiques i el funcionament dels béns.

Excepcions al desistiment:
  • El subministrament de béns confeccionats conforme a les especificacions del consumidor i usuari o clarament personalitzats.
  • El subministrament de béns que poden deteriorar-se o caducar amb rapidesa.
  • El subministrament de béns precintats que no siguin aptes per a ser retornats per raons de protecció de la salut o d’higiene i que hagin estat desprecintats després del lliurament.
  • El subministrament d’enregistraments sonors o de vídeo precintats o de programes informàtics precintats que hagin estat desprecintats pel consumidor i usuari després del lliurament.
El producte/comanda està defectuós o no és el sol·licitat:

Si l’article rebut no és el sol·licitat, o és defectuós, Giland.com assumeix totes les despeses de gestió.

Nota: Tots el canvis i devolucions seran tramitades en dies laborals, de dilluns a divendres. Els canvis i devolucions realitzats en festius nacionals, autonòmics de Catalunya es gestionarà l’endemà del festiu en qüestió.

Ús de promocions i vals descompte Giland.com

Si en les comandes realitzades a giland.com, utilitzes alguna promoció/val descompte, a l’hora de realitzar una devolució, has de tenir en compte que:

  • Si tornes tota la comanda, tornaràs a tenir actiu el/s val/s que tenies.

La resta de vals/promocions/xecs regal que s’utilitzin, han de complir les condicions establertes per a cadascuna d’elles.

*Tots els nostres preus inclouen l’IVA.

Cart Item Removed. Undo
  • No products in the cart.